Вимоги до пресування сирів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вимоги до пресування сирів
Requirements for pressing cheese |
|
Creator |
Калим, Н.
Kalym, N. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.024
|
|
Date |
2016-01-22T14:51:05Z
2016-01-22T14:51:05Z 2014-10-29 2014-10-29 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486 Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|
Format |
182
|
|
Coverage |
29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|