Запис Детальніше

Вимоги до пресування сирів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимоги до пресування сирів
Requirements for pressing cheese
 
Creator Калим, Н.
Kalym, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.024
 
Date 2016-01-22T14:51:05Z
2016-01-22T14:51:05Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 182
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU