Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Environmental component of competitiveness of food industry |
|
Creator |
Лясота, Оксана Михайлівна
Зварич, Н. Lyasota, O. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
504.05
|
|
Date |
2016-01-22T14:51:30Z
2016-01-22T14:51:30Z 2014-10-29 2014-10-29 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лясота О. Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / О. Лясота, Н. Зварич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 187. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7490 Lyasota O. (2014) Ekolohichna skladova konkurentospromozhnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Environmental component of competitiveness of food industry]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 187 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|
Format |
187
|
|
Coverage |
29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|