Запис Детальніше

Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Environmental component of competitiveness of food industry
 
Creator Лясота, Оксана Михайлівна
Зварич, Н.
Lyasota, O.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 504.05
 
Date 2016-01-22T14:51:30Z
2016-01-22T14:51:30Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Лясота О. Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / О. Лясота, Н. Зварич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 187. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7490
Lyasota O. (2014) Ekolohichna skladova konkurentospromozhnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Environmental component of competitiveness of food industry]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 187 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 187
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU