Запис Детальніше

Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії
Features kneading dough mixer in batch
 
Creator Войтюк, В.
Voytyuk, V.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.64
 
Date 2016-01-22T14:50:25Z
2016-01-22T14:50:25Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Войтюк В. Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії / В. Войтюк // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 174. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7480
Voytyuk V. (2014) Osoblyvosti zamishuvannia tista u tistomisylnykh mashynakh periodychnoi dii [Features kneading dough mixer in batch]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 174 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 174
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU