Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах
The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers |
|
Creator |
Ворощук, В.
Шинкарик, М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.024
|
|
Date |
2016-01-22T14:50:32Z
2016-01-22T14:50:32Z 2014-10-29 2014-10-29 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481 Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|
Format |
175
|
|
Coverage |
29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|