Запис Детальніше

Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах
The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers
 
Creator Ворощук, В.
Шинкарик, М.
Voroshchuk, V.
Shynkaryk, M.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.024
 
Date 2016-01-22T14:50:32Z
2016-01-22T14:50:32Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 175
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU