Запис Детальніше

Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста
The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading
 
Creator Стадник, І.
Коневич, М.
Stadnyk, I.
Konevych, M.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.653.1
 
Date 2016-01-22T14:52:03Z
2016-01-22T14:52:03Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Стадник І. Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста / І. Стадник, М. Коневич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 192. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495
Stadnyk I., Konevych M. (2014) Shliakhy efektyvnoho vykorystannia ta znyzhennia enerhozatrat pry zamishuvanni tista [The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 192 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 192
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU