Запис Детальніше

Система безупинного поліпшення процесів і продуктів у Японії. Метод Kaizen

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Система безупинного поліпшення процесів і продуктів у Японії. Метод Kaizen
The system of continuous improvement of processes and products in Japan. The Kaizen method
 
Creator Стойко, Ігор
Каправий, Василь
Stoyko, Igor
Kapravyi, Vasyl’
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 338.17
 
Date 2016-01-27T12:43:13Z
2016-01-27T12:43:13Z
2015-03-27
2015-03-27
 
Type Article
 
Identifier Стойко І. Система безупинного поліпшення процесів і продуктів у Японії. Метод Kaizen / Ігор Стойко, Василь Каправий // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 77.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7614
Stoyko I., Kapravyi V. (2015) Systema bezupynnoho polipshennia protsesiv i produktiv u Yaponii. Metod Kaizen [The system of continuous improvement of processes and products in Japan. The Kaizen method]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 77 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р.
 
Format 77
 
Coverage 27 березня 2015 року
27 March 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU