Система безупинного поліпшення процесів і продуктів у Японії. Метод Kaizen
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Система безупинного поліпшення процесів і продуктів у Японії. Метод Kaizen
The system of continuous improvement of processes and products in Japan. The Kaizen method |
|
Creator |
Стойко, Ігор
Каправий, Василь Stoyko, Igor Kapravyi, Vasyl’ |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
338.17
|
|
Date |
2016-01-27T12:43:13Z
2016-01-27T12:43:13Z 2015-03-27 2015-03-27 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стойко І. Система безупинного поліпшення процесів і продуктів у Японії. Метод Kaizen / Ігор Стойко, Василь Каправий // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 77.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7614 Stoyko I., Kapravyi V. (2015) Systema bezupynnoho polipshennia protsesiv i produktiv u Yaponii. Metod Kaizen [The system of continuous improvement of processes and products in Japan. The Kaizen method]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 77 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
|
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р.
|
|
Format |
77
|
|
Coverage |
27 березня 2015 року
27 March 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|