Запис Детальніше

Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі
Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry
 
Creator Зелена, Анна Петрівна
Вовк, Ірина
Zelena, Anna
Vovk, Iryna
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 331
 
Date 2016-01-27T12:46:41Z
2016-01-27T12:46:41Z
2015-03-27
2015-03-27
 
Type Article
 
Identifier Зелена А. П. Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі / Анна Зелена, Ірина Вовк // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 125.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7646
Zelena A., Vovk I. (2015) Osnovni pryntsypy ta etapy tvorchoi diialnosti zi stvorennia novoho produktu v kondyterskii haluzi [Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 125 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р.
 
Format 125
 
Coverage 27 березня 2015 року
27 March 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU