Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі
Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry |
|
Creator |
Зелена, Анна Петрівна
Вовк, Ірина Zelena, Anna Vovk, Iryna |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
331
|
|
Date |
2016-01-27T12:46:41Z
2016-01-27T12:46:41Z 2015-03-27 2015-03-27 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зелена А. П. Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі / Анна Зелена, Ірина Вовк // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 125.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7646 Zelena A., Vovk I. (2015) Osnovni pryntsypy ta etapy tvorchoi diialnosti zi stvorennia novoho produktu v kondyterskii haluzi [Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 125 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
|
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р.
|
|
Format |
125
|
|
Coverage |
27 березня 2015 року
27 March 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|