Запис Детальніше

Контролінг

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контролінг
 
Creator Швиданенко, Генефа Олександрівна
Shvydanenko, Genefa
Швыданенко, Генефа Александровна
Лаврененко, Валентина Віталіївна
Lavrenenko, Valentyna
Лаврененко, Валентина Витальевна
Приходько, Людмила Миколаївна
Pryhodko, Ludmyla
Приходько, Людмила Николаевна
Швидка, Оксана Полікарпівна
Shvydka, Oksana
 
Subject 005.935(075.8)
 
Description У посібнику викладено навчально-методичні матеріали, призначені для самостійного опанування та поглиблення вивчення курсу «Контролінг». До складу посібника увійшли типова навчальна програма курсу, навчально-методичне забезпечення до тем курсу, опис системи поточного та підсумкового контролю знань, завдання для студентів заочної форми навчання, вимоги до самостійної роботи студентів, а також рекомендована література.
Для кращого засвоєння теоретичних положень курсу посібник містить навчальні ситуації, кейси, розрахункові завдання, складені за матеріалами як вітчизняного, так і закордонного досвіду, тестові питання для контролю знань. Сприянню у вивченні курсу мають слугувати методичні поради щодо вивчення тем курсу, питання для проведення семінарських та практичних занять, теми рефератів, а також організаційно-методичні матеріали для проведення підсумкового і поточного контролю знань.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-08-28T08:35:33Z
2018-08-28T08:35:33Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Контролінг : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Г. О. Швиданенко, В. В. Лаврененко, Л. М. Приходько, О. М. Швидка ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2013. – 240, [8] с.
978-966-483-710-8
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/25215
 
Language uk