Запис Детальніше

Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу
Современные тренинговые технологии обучения ведению бизнеса
 
Creator Дерев’янко, Олена Георгіївна
Derevianko, Olena
Деревянко, Елена Георгиевна
Рєпіна, Інна Миколаївна
Repina, Inna
Репина, Инна Николаевна
Дубинський, О. Г.
 
Description Навчально-методичний посібник «Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу» розглядає принципи впровадження інноваційних методів навчання у процес підготовки (перепідготовки) спеціалістів для сфери підприємництва.
Під час створення посібника використовувалися існуючі розробки вищих навчальних закладів України, зокрема матеріали, підготовлені вищими закладами освіти в 1995–1998 роках у межах виконання проекту EDUK 9301 «Перепідготовка і працевлаштування колишніх офіцерів в Україні» за програмою Tacis Європейського Союзу за участю Київського національного економічного університету (КНЕУ).
Посібник рекомендується для широкого використання у вищих та інших навчальних закладах, спеціалізованих центрах, а також у структурах, які організовують підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації спеціалістів для малого і середнього бізнесу.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Contributor Павленко, Анатолій Федорович
Степаненко, Сергій Васильович
Швиданенко, Генефа Олександрівна
 
Date 2018-08-28T09:13:33Z
2018-08-28T09:13:33Z
2001
 
Type Book
 
Identifier Сучасні тренінгові технології навчання ведення бізнесу : навч.-метод. посіб. : у 6 кн. / [керівник роботи А. Ф. Павленко]. – Київ : КНЕУ, 2001. – Кн. 1: Технологія підготовки і проведення тренінгів / [Є. Г. Дерев’янко, І. Н. Рєпіна, О. Г. Дубинський ; наук. керівник: С. В. Степаненко, Г. О. Швиданенко, І. Н. Рєпіна, О. Г. Дубинський]. – 117 с.
966–574–283–3
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/25217
 
Language uk