Запис Детальніше

Капітал підприємства: формування і використання

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Капітал підприємства: формування і використання
 
Creator Швиданенко, Генефа Олександрівна
Shvydanenko, Genefa
Швыданенко, Генефа Александровна
Шевчук, Наталія Валентинівна
Shevchuk, Nataliia
Шевчук, Наталия Валентиновна
Петренко, Людмила Анатоліївна
Petrenko, Liudmyla
Петренко, Людмила Анатольевна
Корж, Роман Віталійович
Бортнік, Анастасія Миколаївна
Bortnik, Anastasia
Бортник, Анастасия Николаевна
 
Subject 668.14
 
Description В навчальному посібнику висвітлено ключові теоретичні, методичні та практичні аспекти раціонального формування та ефективного використання капіталу суб’єктів господарювання. Основний навчальний матеріал подано у вигляді опорно-логічного конспекту, в якому, застосовуючи системний підхід, розкриваються основні параметри формування та моделювання структури капіталу і стадії його руху; методичні засади оцінювання вартості капіталу та ефективності його використання. Особливу увагу приділено прикладній складовій, яка забезпечується комплексними практичними завданнями й діловими ситуаціями з методичними вказівками до їх розв’язання. Для поглибленого опанування навчального матеріалу наведено список основної й додаткової літератури та словник ключових економічних термінів з проблематики формування і використання капіталу підприємства.
Для фахівців підприємств, викладачів, широкого загалу студентів економічних спеціальностей ВНЗ, а також слухачів Центрів магістерських програм та Центрів післядипломної освіти.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-08-28T11:17:36Z
2018-08-28T11:17:36Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Капітал підприємства: формування і використання : навч. посіб. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [Г. О. Швиданенко, Н. В. Шевчук, Л. А. Петренко та ін.] ; за заг. та наук. ред. Г. О. Швиданенко; Н. В. Шевчук. – Київ : КНЕУ, 2013. – 497, [7] с.
978-966-483-698-9
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/25221
 
Language uk