Запис Детальніше

Економіка підприємства

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економіка підприємства
 
Creator Покропивний, Сергій Федорович
Швиданенко, Генефа Олександрівна
Shvydanenko, Genefa
Швыданенко, Генефа Александровна
Федонін, Олексій Сергійович
Федонин, Алексей Сергеевич
Колот, Володимир Михайлович
Павленко, Ірина Анатоліївна
Pavlenko, Iryna
Павленко, Ирина Анатольевна
Васильков, Володимир Георгійович
Vasilkov, V.
Васильков, Владимир Георгиевич
Шевчук, Наталія Валентинівна
Shevchuk, Nataliia
Шевчук, Наталия Валентиновна
Данильченко, Сергій Станіславович
Danilchenko, Sergiy
Данильченко, Сергей Станиславович
 
Description У збірнику представлено практичні завдання та ситуації з усіх основоположних розділів економіки підприємства, методичні вказівки щодо розв’язування задач та аналізу ситуацій, а також відповіді до практичних завдань. Навчальний посібник призначено для аудиторних занять і самостійного вивчення дисципліни «Економіка підприємства», набуття практичних навичок прийняття науково обґрунтованих господарсько-управлінських рішень на підставі конкретних економічних розрахунків. У другому, переробленому та доповненому виданні головну увагу приділено завданням і практичним ситуаціям з організації, управління та регулювання діяльності підприємства, фінансово-економічної результативності й загальної ефективності виробництва, а також з антикризової системи господарювання.
Для студентів економічних вузів і факультетів ІІІ–ІV рівня акредитації, бакалаврів, слухачів магістерських програм усіх фахових спрямувань, керівників, менеджерів, підприємців, які здійснюють виробничу, посередницьку, інноваційну, консалтингову та інші види діяльність у сучасних бізнес-структурах ринкового середовища.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-08-28T11:41:49Z
2018-08-28T11:41:49Z
2005
 
Type Book
 
Identifier Економіка підприємства : зб. практ. задач і ситуацій : навч. посіб. / [С. Ф. Покропивний, Г. О. Швиданенко, О. С. Федонін та ін. ] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т. – 2-е вид., переробл. і допов. – Київ : КНЕУ, 2005. – 323 с. – (До 100-річчя Київського національного економічного університету).
966-574-776-2
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/25223
 
Language uk