Запис Детальніше

Моделювання роботи борошномельного підприємства на основі систем масового обслуговування

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання роботи борошномельного підприємства на основі систем масового обслуговування
Modelling of a flour milling enterprise on the basis of queuing systems
 
Creator Ігнатова, Юлія Володимирівна
Ignatova, Yu. V.
Игнатова, Юлия Владимировна
Волощук, Сергій Дмитрович
Voloshchuk, Sergii
Волощук, Сергей Дмитриевич
 
Subject борошномельне підприємство
системи масового обслуговування
вхідний потік вимог
розв'язки в динаміці
стаціонарний режим
flour milling enterprise
queuing systems
input flow requirements
dynamic solutions
steady state
519.872:519.217:664.7
 
Description У статті запропоновано модель управління борошномельним підприємством з використанням апарату систем масового обслуговування. На основі математичної моделі роботи борошномельного підприємства в динаміці отримано прогноз функціонування підприємства на фазі прийому зернових культур та його основні операційні характеристики. Показано, що отримання імовірнісного прогнозу діяльності борошномельного підприємства в стаціонарному режимі не залежить від його початкового стану.
The article proposes a management model оf functioning a flour mill enterprise as a queuing system. Based on the mathematical model of queuing systems theory, main operating estimates оf functioning a flour mill enterprise are received. It is shown that obtaining of the probability prognosis of a flour mill enterprise in the steady regime is independent of its initial state.
 
Publisher Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
 
Date 2018-09-20T11:19:59Z
2018-09-20T11:19:59Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Ігнатова Ю. В. Моделювання роботи борошномельного підприємства на основі систем масового обслуговування / Ю. В. Ігнатова, С. Д. Волощук // Агросвіт. – 2015. – № 8. – С. 35–40.
2306-6792
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/25642
 
Language uk