Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). | |
| Creator | Баландіна, І.С. Крайнюк , Л.М. | |
| Subject | 241 Гостинично ресторанное дело | |
| Date | 2018 | |
| Type | Образовательные ресурсы NonPeerReviewed | |
| Format | application/pdf | |
| Identifier | http://eprints.kname.edu.ua/50208/1/2017%20449%D0%9C%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%98%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%20%D0%B2%20%D0%A0%D0%93%D0%93%D0%A2%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%97%D0%9E.pdf Баландіна, І.С. и Крайнюк , Л.М. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) | |
| Relation | http://eprints.kname.edu.ua/50208/ | |
