Запис Детальніше

Італія

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24470/
http://ivinas.gov.ua/ru/
978-966-136-474-4 (Т.1)
 
Title Італія
Italy
Италия
 
Creator Срібняк, Ігор Володимирович
Бульвінський, Андрій Григорович
 
Subject Словники, енциклопедії, довідники
 
Description Енциклопедія «Країни світу і Україна» – перший в Україні багатотомний систематизований звід знань про країни світу, який у деталізованому форматі подає універсальні та науково вивірені матеріали про історію країн упродовж всього історичного часу, їх політичну систему та особливості економічного зростання з другої половини XX ст. до сьогодення, історичні зв’язки з Україною в минулому та на сучасному етапі, об’єкти культурно-цивілізаційної спадщини та інші дані. У першому томі подано 28 статей про країни Північної, Західної та Південної Європи, у т.ч. і про Італію.
Encyclopedia «Countries of the World and Ukraine» is the first multi-volume systematized collection of knowledge about the countries of the world in Ukraine, which in a detailed format provides universal and scientifically validated materials on the history of countries throughout the entire historical time, their political system and peculiarities of economic growth from the second half of the XX century to the present, historical links with Ukraine in the past and at the present stage, objects of cultural-civilization heritage and other information. The first volume contains 28 articles on the countries of North, Western and Southern Europe, including and about Italy.
Энциклопедия «Страны мира и Украина» – первый в Украине многотомное систематизированное собрание знаний о странах мира, которое в детализированной форме полаёт универсальные и научно выверенные материалы про историю стран в течение всего исторического времени, их политическую систему и особенности экономического роста со второй половины ХХ в. до сегодня, исторические связи с Украиной в прошлом и на современном этапе, объекты культурно-цивилизационного наследия и другие данные. В первом томе поданы 28 статей о странах Северной, Западной и Южной Европы, у т.ч. и про Италию.
 
Publisher ДУ "Інститут всесвітньої історії НАН України", Видавництво "Фенікс"
 
Date 2017
 
Type Словник, енциклопедія, довідник
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24470/1/I_Sribnyak_A_Bulvinskij_KSiU_2017_1_IFF.pdf
Срібняк, Ігор Володимирович та Бульвінський, Андрій Григорович (2017) Італія Колективний. ДУ "Інститут всесвітньої історії НАН України", Видавництво "Фенікс", Київ.