Запис Детальніше

Методичні рекомендації до оформлення магістерської роботи (для магістрів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми «Електротехнічні системи електроспоживання», «Електротехнічні системи електроспоживання (освітньо-наукова)», «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація, та розвиток»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до оформлення магістерської роботи (для магістрів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми «Електротехнічні системи електроспоживання», «Електротехнічні системи електроспоживання (освітньо-наукова)», «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація, та розвиток»
 
Creator Рожков, П.П.
Рожкова, С.Е.
 
Subject План 2018
 
Publisher ХНУГХ имени А.Н. Бекетова
 
Date 2018
 
Type Другой
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50261/1/%D0%A2%D1%96%D1%82%D1%83%D0%BB_%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%BA%D0%BE%D0%B2.doc
Рожков, П.П. и Рожкова, С.Е. (2018) Методичні рекомендації до оформлення магістерської роботи (для магістрів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми «Електротехнічні системи електроспоживання», «Електротехнічні системи електроспоживання (освітньо-наукова)», «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація, та розвиток». ХНУГХ имени А.Н. Бекетова. (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50261/