Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент)
 
Creator Богдан, Н.М.
Сегеда, І.В.
 
Subject План 2018
 
Date 2018-11-22
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50310/1/2018%20%D0%B4%D0%BE%D0%BF%20%D0%91%D0%BE%D0%B3%D0%B4%D0%B0%D0%BD%20%D0%A1%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B0%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%96%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B3.doc
Богдан, Н.М. и Сегеда, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50310/