Запис Детальніше

Застосування методики var в оцінюванні рівня продовольчої безпеки

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування методики var в оцінюванні рівня продовольчої безпеки
 
Creator Осипова, Ольга Ігорівна
Osypova, Olha
Осипова, Ольга Игоревна
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-11-29T07:28:55Z
2018-11-29T07:28:55Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Осипова О. І. Застосування методики var в оцінюванні рівня продовольчої безпеки / Осипова О. І. // Економіко-математичне моделювання : зб. матеріалів Першої нац. наук.-метод. конф., 30 верес. – 1 жовт. 2016 р., м. Київ / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» [та ін.] ; [оргком.: В. В. Вітлінський (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 262–264.
978-966-926-109-0
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/26502
 
Language uk