Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни
«ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Александрова, С.А.
 
Subject План 2019
 
Date 2018-12-02
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50464/1/2019%20%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%9F%D0%97%20%D0%A1%D0%A0%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.doc
Александрова, С.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50464/