Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – «Туризм»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ»
(для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – «Туризм»)
 
Creator Влащенко, Н.М.
 
Subject План 2019
 
Date 2018-12-02
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50471/1/2019%20%D0%92%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%9B%D0%A0%20%D0%86%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%20%D0%B2%20%D1%82%D1%83%D1%80%20%D0%A2%D0%A3%D0%A0%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.doc
Влащенко, Н.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50471/