Запис Детальніше

Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).
 
Creator Балацька, Н.Ю.
 
Subject 241 Гостинично ресторанное дело
 
Date 2018
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50526/1/2016%20419%D0%9C%20%D0%9C%D0%92_%D0%94%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%82%D1%96%D0%B2_%D1%86%D0%B5%D1%85%D1%96_2018.pdf
Балацька, Н.Ю. (2018) Методичні рекомендації до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50526/