Запис Детальніше

МЕТОДЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з дисципліни ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА для самостійної і практичної роботи та для виконання курсової роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
з дисципліни ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА для самостійної і практичної роботи та для виконання курсової роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Апатенко, Т.М.
 
Subject План 2019
 
Description
 
Date 2018
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50657/1/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF%20%D0%9E%D0%91%E2%80%99%D0%84%D0%9A%D0%A2%D0%86%D0%92%20%D0%93%D0%9E%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%AC%D0%9D%D0%9E-%D0%A0%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%9E%D0%93%D0%9E%20%D0%93%D0%9E%D0%A1%D0%9F%D0%9E%D0%94%D0%90%D0%A0%D0%A1%D0%A2%D0%92%D0%90%20%28%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%29.doc
Апатенко, Т.М. (2018) МЕТОДЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з дисципліни ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА для самостійної і практичної роботи та для виконання курсової роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50657/