ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа) |
|
Creator |
Крайнюк , Л. М.
|
|
Subject |
План 2019
|
|
Date |
2018-12-27
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/50740/1/2019%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%9B_%D0%9D_%20%D0%9A%D0%9B%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%20%D0%BD%20%D0%9F%D0%A0%D0%93%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.doc
Крайнюк , Л. М. (2018) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/50740/
|
|