Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування
спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Крайнюк , Л. М.
 
Subject План 2019
 
Date 2018-12-27
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50740/1/2019%20%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%8E%D0%BA%20%D0%9B_%D0%9D_%20%D0%9A%D0%9B%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%20%D0%BD%20%D0%9F%D0%A0%D0%93%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.doc
Крайнюк , Л. М. (2018) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50740/