Запис Детальніше

Стипендії у Польщі: можливості для професійного розвитку та міжнародної співпраці

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25975/
 
Title Стипендії у Польщі: можливості для професійного розвитку та міжнародної співпраці
Стипендии в Польше: возможности для профессионального развития и международного сотрудничества
Scholarships in Poland: opportunities for professional development and international co-operation
 
Creator Гуменюк, Олена Анатоліївна
 
Subject Науково-популярні видання
 
Description У наш час зростає значення якісно їосвіти, необхідної для побудови успішної кар'єри. У ході навчання молодь здобуває знання не тільки у рідній альма-матер, але і в закордонних вищих навчальних закладах (ВНЗ) за рахунок програм академічної мобільності. Такий досвід у подальшому може надати "бонуси" при працевлаштуванні. Крім того, для випускників вищих шкіл і тих, хто бажає продовжити освіту і отримати новий диплом за кордонном або пройти стажування та підвищити свою кваліфікацію, доступні чимало варіантів. І саме для українців у Польщі створені чи не найкращі умови для такого розвитку.
В наше время возрастает значение качественно иосвиты, необходимой для построения успешной карьеры. В ходе обучения молодежь приобретает знания не только в родной альма-матер, но и в зарубежных высших учебных заведениях (ВУЗ) за счет программ академической мобильности. Такой опыт в дальнейшем может предоставить "бонусы" при трудоустройстве. Кроме того, для выпускников вузов и тех, кто желает продолжить образование и получить новый диплом за пограничный или пройти стажировку и повысить свою квалификацию, доступные немало вариантов. И именно для Украинской в ​​Польше созданы или не лучшие условия для такого развития.
In our time, the importance of qualitative education, which is needed to build a successful career, is increasing. In the course of training young people acquire knowledge not only in their native alma mater, but also in foreign higher educational institutions (HEIs) at the expense of programs of academic mobility. Such experience in the future may provide "bonuses" for employment. In addition, there are many options available for graduates of higher schools and those who wish to continue their education and receive a new diploma abroad or to undergo internships and improve their qualifications. And it is for Ukrainians in Poland that the best conditions for such development are created.
 
Date 2018-02-11
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25975/1/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%96%D1%97_%D1%83_%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%89%D1%96_%D0%93%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8E%D0%BA_%D0%86%D0%A4%D0%A4.pdf
Гуменюк, Олена Анатоліївна (2018) Стипендії у Польщі: можливості для професійного розвитку та міжнародної співпраці Наше слово.