Запис Детальніше

Проведення випробувань з впливу на колію та стрілочні переводи рухомого складу нового покоління з осьовим навантаженням 25 т на вісь

eaDNURT - the electronic archive of the Dnepropetrovsk National University of Railway Transport

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проведення випробувань з впливу на колію та стрілочні переводи рухомого складу нового покоління з осьовим навантаженням 25 т на вісь
Проведение исспытаний по влиянию на путь и стрелочные переводы подвижного состава нового поколения с осевой нагрузкой 25 т на ось.
 
Creator Рибкін, Віктор Васильович
Савлук, Віталій Євгенович
Рыбкин, Виктор Васильевич
Савлук, Виталий Евгеньевич
Rybkin, Viktor V.
Savluk, Vitalii Y.
 
Subject цифровая техника
напряжения в рельсах
модуль упругости
цифрова техніка
напруження в рейках
модуль пружності
rolling stock
the impact on the way
the definition of allowable speeds
 
Description Рибкін, В. В. Проведення випробувань з впливу на колію та стрілочні переводи рухомого складу нового покоління з осьовим навантаженням 25 т на вісь / В. В. Рибкін, В. Є. Савлук // Збірник наукових праць УкрДАЗТ. – Х, 2012. – Вип. 130. – С. 127-131.
UK: Розглянуто результати проведених приймальних випробувань з впливу на колію та стрілочні переводи нового рухомого складу з осьовим навантаженням 25 т на вісь. Запропоновано зміни до методики проведення приймальних випробувань з впливу на колію та стрілочні переводи.
RU: Просмотрены результаты проведенных приёмных испытаний по влиянию на путь и стрелочные переводы нового подвижного состава с осёвой нагрузкой 25 т на ось. Рекомендованы изменения к методике проведения приёмных испытаний по влиянию на путь та стрелочные переводы.
EN: The results of acceptance tests conducted on the effects on the path and turnouts of new rolling stock with axial loads of 25 tons per axle. Proposed changes to the method of acceptance tests on the effects on the path and turn-outs.
 
Date 2013-12-04T09:30:43Z
2013-12-04T09:30:43Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://eadnurt.diit.edu.ua:82/jspui/handle/123456789/1846
 
Language other
 
Publisher Вид-во УкрДАЗТ, Харків