Запис Детальніше

Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості»

eaDNURT - the electronic archive of the Dnepropetrovsk National University of Railway Transport

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості»
Материалы VI Международной научно-практической конференции «Энергосбережение на железнодорожном транспорте и в промышленности»
VІ International Scientific and Practical Conference "Energy in Rail Transport And Industry"
 
Subject енергозбереження
залізничний транспорт
промисловість
ресурсозбереження
энергосбережение
железнодорожный транспорт
промышленность
ресурсосбережение
energy saving
trains
industry
resource conservation
 
Description Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості = Энергосбережение на железнодорожном транспорте и в промышленности = Energy in Rail Transport And Industry: Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (10-13.06.2015) / Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, М-во освіти і науки України, Державна адміністрація залізничного транспорту України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Державний вищий навчальний заклад, Приазовський державний технічний університет, інститут залізничного транспорту(Варшава), НВП УКРТРАНСАКАД, ТОВ «Електротягові системи»— Д. : Видавництво ДНУЗТ, 2015. — 134с.
UK: У збірнику представлені матеріали VІ Міжнародної науково-практичної
конференції «Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості», яка відбулася 10 червня – 13 червня 2015 р. в
смт. Воловець, Закарпатської обл.
Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, наукових організацій, викладачів та науковців вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів.
RU: В сборнике представлены материалы VI Международной научно-практической
конференции «Энергосбережение на железнодорожном транспорте и в промышленности», которая состоялась 10 июня - 13 июня 2015 в пгт. Воловец, Закарпатской обл. Сборник предназначен для
научно-технических работников железных дорог, предприятий транспорта, научных организаций, преподавателей и научных работников высших учебных заведений, аспирантов и студентов.
М-во освіти і науки України, Державна адміністрація залізничного транспорту України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Державний вищий навчальний заклад, Приазовський державний технічний університет, Інститут залізничного транспорту (Варшава), НВП УКРТРАНСАКАД, ТОВ «Електротягові системи»
 
Date 2015-06-18T06:17:34Z
2015-06-18T06:17:34Z
2015
 
Type Other
 
Identifier http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3851
 
Language uk_UA
 
Publisher Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна