Запис Детальніше

Удосконалення ціноутворення на додаткові послуги залізничних вокзалів

eaDNURT - the electronic archive of the Dnepropetrovsk National University of Railway Transport

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення ціноутворення на додаткові послуги залізничних вокзалів
Усовершенствование ценообразования на дополнительные услуги железнодорожных вокзалов
The Price Formation Improvement for the Additional Services of Railway Stations
 
Creator П’ятигорець, Ганна Сергіївна
Пятигорец, Анна Сергеевна
Piatygorets, Ganna S.
Piatyhorets, Hanna S.
 
Subject проблема ціноутворення
залізничні вокзали
залізничний транспорт
аналіз наукових праць
нормативні документи ціноутворення
теоретико-методичний підход
реформування залізничної галузі
пасажирські перевезеня
КОАІВ
проблема ценообразования
железнодорожные вокзалы
железнодорожный транспорт
анализ научных трудов
нормативные документы ценообразования
теоретико-методический подход
реформирование железнодорожной отрасли
пассажирские перевозки
pricing problem
railway stations
railway transport
analysis of scientific papers
pricing regulations
theoretical and methodological approach
the reform of the railway sector
passenger transportation
 
Description П'ятигорець, Г. С.
Удосконалення ціноутворення на додаткові послуги залізничних вокзалів : монографія / Г. С. П'ятигорець. — Д. : Маковецький Ю. В., 2014. — 193 с. : табл., граф., діагр. — Бібліогр.: с. 177-192. — Наводиться фрагмент тексту. — ISBN 978-966-1507-65-3
UK: Монографія присвячена проблемі ціноутворення на додаткові послуги залізничних вокзалів. У дослідженні процесу ціноутворення особлива увага автором приділяється вивченню існуючих розробок, що стосуються ціноутворення на залізничному транспорті, а також аналізу наукових праць та нормативних документів ціноутворення на додаткові послуги, що надаються пасажирам на вокзалах. Обґрунтовується необхідність проведення досліджень щодо удосконалення теоретико-методичного підходу до ціноутворення на додаткові послуги вокзалів в умовах реформування галузі. Велика увага приділена принципам реформування пасажирського господарства залізничного транспорту. Обґрунтовано вибір методу досліджень, проаналізовано діяльність залізничного транспорту у сфері пасажирських перевезень і надання додаткових послуг пасажирам на вокзалах. Досліджено альтернативні методи ціноутворення. Розроблено і економічно обґрунтовано принципи складання калькуляцій на додаткові послуги в умовах реформування залізничної галузі. Удосконалено теоретико-методологічний підхід до визначення цін на додаткові послуги залізничних вокзалів. Досліджено вплив зовнішніх факторів на формування цін на додаткові послуги вокзалів. Обґрунтовано доцільність впровадження нового теоретико-методологічного підходу до визначення цін на додаткові послуги вокзалів.
Для наукових працівників, економістів, спеціалістів Укрзалізниці, викладачів, аспіратів, магістрів і студентів вищих навчальних закладів транспортної галузі.
RU: Монография посвящена проблеме ценообразования на дополнительные услуги железнодорожных вокзалов. В исследовании процесса ценообразования особое внимание автором уделяется изучению существующих разработок, касающихся ценообразования на железнодорожном транспорте, а также анализа научных работ и нормативных документов ценообразования на дополнительные услуги, предоставляемые пассажирам на вокзалах. Обосновывается необходимость проведения исследований по совершенствованию теоретико-методического подхода к ценообразованию на дополнительные услуги вокзалов в условиях реформирования отрасли. Большое внимание уделено принципам реформирования пассажирского хозяйства железнодорожного транспорта. Обоснован выбор метода исследований, проанализирована деятельность железнодорожного транспорта в сфере пассажирских перевозок и предоставления дополнительных услуг пассажирам на вокзалах. Исследованы альтернативные методы ценообразования. Разработаны и экономически обоснованны принципы составления калькуляций на дополнительные услуги в условиях реформирования железнодорожной отрасли. Усовершенствован теоретико-методологический подход к определению цен на дополнительные услуги железнодорожных вокзалов. Исследовано влияние внешних факторов на формирование цен на дополнительные услуги вокзалов. Обоснована целесообразность внедрения нового теоретико-методологического подхода к определению цен на дополнительные услуги вокзалов.
Для научных работников, экономистов, специалистов Укрзализныци, преподавателей, аспирантов, магистров и студентов высших учебных заведений транспортной отрасли.
Міністерство освіти і науки України
 
Date 2015-09-11T08:14:36Z
2015-09-11T08:14:36Z
2014
 
Type Monograph
 
Identifier 978-966-1507-65-3
http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/4156
 
Language uk_UA
 
Publisher Маковецький Ю. В., Дніпропетровськ