Запис Детальніше

Интеллектуальные транспортные системы: особенности построения и проектирования

eaDNURT - the electronic archive of the Dnepropetrovsk National University of Railway Transport

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Интеллектуальные транспортные системы: особенности построения и проектирования
Інтелектуальні транспортні системи: особливості побудови та проектування
 
Creator Косолапов, Анатолий Аркадьевич
Косолапов, Анатолій Аркадійович
Kosolapov, Anatoly A.
Kosolapov, Anatolii A.
 
Subject интеллектуальные транспортные системы
транспорт
системы автоматизации
подсистемы
автоматизируемые процессы
стратегические подходы
інтелектуальні транспортні системи
системи автоматизації
підсистеми
автоматизовані процеси
стратегічні підходи
КЕОМ
intelligent transport systems
transport
automation systems
subsystem
automated processes
strategic approaches
 
Description Косолапов, А. А.
Интеллектуальные транспортные системы: особенности построения и проектирования: [препринт] / А. А. Косолапов // Сучасні інформаційні та інноваційні технології на транспорті : VII Міжнар. наук.-практ. конф. (Херсон, 26–28 травня 2015) / Херсонська державна морська академія. — Херсон, 2015. — С. 198—201.
RU: В статье рассматривается создание интеллектуальных систем управления на транспорте и в других сферах промышленности является одной из наиболее актуальных и сложных проблем в области разработки и внедрения современных систем автоматизации. Сложность проблемы определяется в первую очередь фактором её размерности, территориальной и функциональной распределённостью отдельных подсистем, технологической и технической разнородностью автоматизируемых процессов и устройств, а также работой в реальном масштабе времени. В настоящее время известно достаточно большое количество книг, журналов, статей, докладов на конференциях и презентаций, в которых описываются два стратегических подхода к построению интеллектуальных транспортных систем (ИТС): американский и европейский.
UK: У статті розглядається створення інтелектуальних систем управління на транспорті та в інших сферах промисловості є однією з найбільш актуальних і складних проблем в області розробки і впровадження сучасних систем автоматизації. Складність проблеми визначається в першу чергу фактором її розмірності, територіальних і функціональних розподілених окремих підсистем, технологічної та технічної різнорідністю автоматизованих процесів і пристроїв, а також роботою в реальному масштабі часу. В даний час відомо досить велика кількість книг, журналів, статей, доповідей на конференціях і презентаціях, в яких описуються два стратегічні підходи до побудови інтелектуальних транспортних систем (ІТС): американський і європейський.
 
Date 2016-01-06T06:53:09Z
2016-01-06T06:53:09Z
2015
 
Type Article
 
Identifier http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/4426
 
Language ru
 
Publisher Херсонская государственная морская академия, Херсон