Запис Детальніше

Новые равновесия для игр с побочными интересами участников

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новые равновесия для игр с побочными интересами участников
 
Creator Смольяков, Э.Р.
 
Subject Кибернетика
 
Description Приведены усложненные понятия равновесия для статических и динамических конфликтных задач (описанных дифференциальными уравнениями), рассматриваемых как на едином для всех участников игровом множестве, так и на частично пересекающихся игровых множествах, полезные для поиска наисильнейшего равновесия в любых задачах и для определения справедливого дележа кооперативного дохода.
Наведено ускладнені поняття рівноваги для статичних і динамічних конфліктних задач (описаних диференціальними рівняннями), що розглядаються як на єдиній для всіх учасників ігровій множині, так і на ігрових множинах, що частково перетинаються. Ці поняття корисні для пошуку найсильнішої рівноваги у будь-яких задачах і для визначення справедливого розподілу кооперативного доходу.
The author proposes advanced concepts of equilibrium for static and dynamic conflict problems described by differential equations. The problems are considered both on the game set common for all the participants and on partially intersecting game sets. These concepts are useful to search for the strongest equilibrium in any problems and to find a fair sharing of co-operative income.
 
Date 2018-09-19T19:05:54Z
2018-09-19T19:05:54Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Новые равновесия для игр с побочными интересами участников / Э.Р. Смольяков // Кибернетика и системный анализ. — 2016. — Т. 52, № 4. — С. 29-42. — Бібліогр.: 17 назв. — рос.
0023-1274
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/141996
517.9
 
Language ru
 
Relation Кибернетика и системный анализ
 
Publisher Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України