Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку
|
|
Creator |
Михайлик, В.А.
Снєжкін, Ю.Ф. Корінчевська, Т.В. Горніков, Ю.І. |
|
Subject |
Теория и практика сушки
|
|
Description |
Представлено результати дослідження методами дериватографії та рентгенофазового аналізу впливу температури конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку.
Представлены результаты исследования методами дериватографии и рентгенофазового анализа влияния температуры конвективной сушки на кристалличность порошков из яблок и сахарной свеклы. The effect of temperature of the convecting drying on the crystallinity of apple and sugar beet powders was presented in this study. |
|
Date |
2018-09-30T10:54:50Z
2018-09-30T10:54:50Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку / В.А. Михайлик, Ю.Ф. Снєжкін, Т.В. Корінчевська, Ю.І. Горніков // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 5. — С. 23-37. — Бібліогр.: 34 назв. — укр.
0204-3602 DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.5.2015.03 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142198 631.563.2: [633.63+631.576.2]:54-162 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Промышленная теплотехника
|
|
Publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України
|
|