Запис Детальніше

Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку
 
Creator Михайлик, В.А.
Снєжкін, Ю.Ф.
Корінчевська, Т.В.
Горніков, Ю.І.
 
Subject Теория и практика сушки
 
Description Представлено результати дослідження методами дериватографії та рентгенофазового аналізу впливу температури конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку.
Представлены результаты исследования методами дериватографии и рентгенофазового анализа влияния температуры конвективной сушки на кристалличность порошков из яблок и сахарной свеклы.
The effect of temperature of the convecting drying on the crystallinity of apple and sugar beet powders was presented in this study.
 
Date 2018-09-30T10:54:50Z
2018-09-30T10:54:50Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку / В.А. Михайлик, Ю.Ф. Снєжкін, Т.В. Корінчевська, Ю.І. Горніков // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 5. — С. 23-37. — Бібліогр.: 34 назв. — укр.
0204-3602
DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.5.2015.03
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142198
631.563.2: [633.63+631.576.2]:54-162
 
Language ru
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України