Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів
|
|
Creator |
Снєжкін, Ю.Ф.
Шапар, Р.О. Сорокова, Н.М. Гусарова, О.В. |
|
Subject |
Теория и практика сушки
|
|
Description |
Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів.
Обобщены закономерности тепломассообмена при сушке, установлены рациональные параметры с целью интенсификации процесса и разработки технологии производства фруктово-овощных чипсов. Was generalized patterns of heat and masstransfer during drying established rational parameters in order to intensify the process and the development of technology production of fruit and vegetable chips. |
|
Date |
2018-09-30T15:36:14Z
2018-09-30T15:36:14Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
0204-3602 DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.6.2015.04 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230 664.72 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Промышленная теплотехника
|
|
Publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України
|
|