Запис Детальніше

Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів
 
Creator Снєжкін, Ю.Ф.
Шапар, Р.О.
Сорокова, Н.М.
Гусарова, О.В.
 
Subject Теория и практика сушки
 
Description Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів.
Обобщены закономерности тепломассообмена при сушке, установлены рациональные параметры с целью интенсификации процесса и разработки технологии производства фруктово-овощных чипсов.
Was generalized patterns of heat and masstransfer during drying established rational parameters in order to intensify the process and the development of technology production of fruit and vegetable chips.
 
Date 2018-09-30T15:36:14Z
2018-09-30T15:36:14Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
0204-3602
DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.6.2015.04
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230
664.72
 
Language uk
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України