Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
|
|
Creator |
Шапар, Р.О.
Гусарова, О.В. |
|
Subject |
Теория и практика сушки
|
|
Description |
У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій.
В статье описаны инновационные технологии, которые используются в мире для производства фруктовых чипсов, в частности яблочных, их основные преимущества и недостатки. Предложены пути повышения эффективности описанных технологий. The article describes innovative technologies used in the world for the production of fruit chips, in particular apple chips, their main advantages and disadvantages. The ways of increasing the efficiency of the described technologies are suggested. |
|
Date |
2018-10-06T09:42:24Z
2018-10-06T09:42:24Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
0204-3602 DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.3.2017.08 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362 664.8.047 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Промышленная теплотехника
|
|
Publisher |
Інститут технічної теплофізики НАН України
|
|