Запис Детальніше

Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів
 
Creator Шапар, Р.О.
Гусарова, О.В.
 
Subject Теория и практика сушки
 
Description У статті описано інноваційні технології, які використовуються у світі для виробництва фруктових чипсів, зокрема яблучних, їх основні переваги та недоліки. Запропоновані шляхи підвищення ефективності розглянутих технологій.
В статье описаны инновационные технологии, которые используются в мире для производства фруктовых чипсов, в частности яблочных, их основные преимущества и недостатки. Предложены пути повышения эффективности описанных технологий.
The article describes innovative technologies used in the world for the production of fruit chips, in particular apple chips, their main advantages and disadvantages. The ways of increasing the efficiency of the described technologies are suggested.
 
Date 2018-10-06T09:42:24Z
2018-10-06T09:42:24Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Аналіз інноваційних технологій для виробництва фруктових чипсів / Р.О. Шапар, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2017. — Т. 39, № 3. — С. 53-59. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
0204-3602
DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.3.2017.08
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142362
664.8.047
 
Language uk
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України