Запис Детальніше

Перспективи використання біомаси від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень для виробництва енергії в Україні

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання біомаси від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень для виробництва енергії в Україні
 
Creator Гелетуха, Г.Г.
Желєзна, Т.А.
Драгнєв, С.В.
Баштовий А.І.
 
Subject Відновлювальна енергетика
 
Description Представлено потенціал, поточний стан та перспективи виробництва біопалива та енергії з біомаси, отриманої від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень в ЄС. Проаналізовано місце деревної біомаси в енергетичному потенціалі біомаси та у його практичному використанні в Україні. Розглянуто передумови для залучення біомаси від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень до енергетичного сектору України.
Представлены потенциал, текущее состояние и перспективы производства биотоплива и энергии из биомассы, полученной от обрезки и выкорчевывания многолетних сельскохозяйственных насаждений в ЕС. Проанализировано место древесной биомассы в энергетическом потенциале биомассы и его практическом использовании в Украине. Рассмотрены предпосылки для вовлечения биомассы от обрезки и выкорчевывания многолетних сельскохозяйственных насаждений в энергетический сектор Украины.
The potential, state of the art and prospects for the production of biofuel and energy from biomass obtained from agrarian pruning and plantation removal in the EU are presented in the paper. The paper analyzes the place of wood biomass in the biomass energy potential and its practical use in Ukraine. Preconditions for involving biomass from agrarian pruning and plantation removal in Ukraine’s energy sector are considered.
 
Date 2018-10-08T19:43:55Z
2018-10-08T19:43:55Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Перспективи використання біомаси від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень для виробництва енергії в Україні / Г.Г. Гелетуха, Т.А. Желєзна, С.В. Драгнєв, А.І. Баштовий // Промислова теплотехніка. — 2018. — Т. 40, № 1. — С. 68-74. — Бібліогр.: 8 назв. — рос.
0204-3602
DOI: https://doi.org/10.31472/ihe.1.2018.10
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142467
620.92
 
Language uk
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України