Запис Детальніше

Аналіз динамічних процесів автономної електроенергетичної системи на базі асинхронізованого генератора з безконтактним каскадним трифазно-трифазним модульованим збуджувачем і комутатором за нульовою схемою під час роботи на активно-індуктивне навантаження

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз динамічних процесів автономної електроенергетичної системи на базі асинхронізованого генератора з безконтактним каскадним трифазно-трифазним модульованим збуджувачем і комутатором за нульовою схемою під час роботи на активно-індуктивне навантаження
 
Creator Василів, К.М.
Галіновський, О.М.
 
Subject Електричні машини та апарати
 
Description Виконано аналіз динамічних електромагнітних процесі автономної електроенергетичної системи на базі асинхронізованого генератора з безконтактним каскадним трифазно-трифазним модульованим збуджувачем і комутатором за нульовою схемою під час роботи на активно-індуктивне навантаження. Встановлено основні закономірності перебігу динамічних електромагнітних процесів залежно від схеми модулятора та параметрів системи керування комутатором.
Выполнен анализ динамичных электромагнитных процессов автономной электроэнергетической системы на базе асинхронизированного генератора с бесконтактным каскадным трехфазно-трехфазным модулированным возбудителем и коммутатором по нулевой схеме при работе на активно-индуктивную нагрузку. Установлено основные закономерности протекания динамических электромагнитных процессов в зависимости от схемы модулятора и параметров системы управления коммутатором.
 
Date 2018-10-13T15:16:44Z
2018-10-13T15:16:44Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Аналіз динамічних процесів автономної електроенергетичної системи на базі асинхронізованого генератора з безконтактним каскадним трифазно-трифазним модульованим збуджувачем і комутатором за нульовою схемою під час роботи на активно-індуктивне навантаження / К.М. Василів, О.М. Галіновський // Електротехніка і електромеханіка. — 2006. — № 1. — С. 21-27. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.
2074-272X
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142629
621.313.333: 621.314.54: 621.316.765
 
Language uk
 
Relation Електротехніка і електромеханіка
 
Publisher Інститут технічних проблем магнетизму НАН України