Запис Детальніше

Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей
 
Creator Весперіс, С.З.
Писаренко, Д.О.
 
Subject управління якістю
управление качеством
quality management
безпека продуктів
безопасность продуктов
food safety
 
Description Основою системи менеджменту безпеки продуктів харчування є планомірні і регулярні заходи щодо забезпечення безпеки продуктів харчування, їх компонентів і пов'язаних з ними матеріалів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-11-23T14:11:44Z
2011-11-23T14:11:44Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Весперіс, С.З. Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей [Текст] / С.З. Весперіс, Д.О. Писаренко // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 27 квітня 2010 року / Конотопський ін-т СумДУ; Відп. за вип. Н.В.Барбара, Т.М. Гричановська. — Суми : СумДУ, 2010. — Ч.1. — С. 22-25.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896
 
Language uk