Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей
Electronic Archive of Sumy State University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей
|
|
Creator |
Весперіс, С.З.
Писаренко, Д.О. |
|
Subject |
управління якістю
управление качеством quality management безпека продуктів безопасность продуктов food safety |
|
Description |
Основою системи менеджменту безпеки продуктів харчування є планомірні і регулярні заходи щодо забезпечення безпеки продуктів харчування, їх компонентів і пов'язаних з ними матеріалів. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896 |
|
Publisher |
Видавництво СумДУ
|
|
Date |
2011-11-23T14:11:44Z
2011-11-23T14:11:44Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Весперіс, С.З. Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей [Текст] / С.З. Весперіс, Д.О. Писаренко // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 27 квітня 2010 року / Конотопський ін-т СумДУ; Відп. за вип. Н.В.Барбара, Т.М. Гричановська. — Суми : СумДУ, 2010. — Ч.1. — С. 22-25.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896 |
|
Language |
uk
|
|