Запис Детальніше

Правові Internet-ресурси

Electronic Volodymyr Dahl East Ukrainian National University Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Правові Internet-ресурси
 
Creator Шевердіна, Л.К.
Кузнєцова, Ю.Ю.
Савельєва, В.В.
 
Subject правові Internet-ресурси
вебліографічний покажчик
бібліотечні ресурси
 
Description Вебліографічний покажчик «Правові Internet–ресурси» познайомить з кращими Інтернет–ресурсами правової тематики, допоможе вибрати найбільш значущі і корисні з них і вирішити питання, як професійні, так і особисті.
Мета створення даного покажчика – інформувати науковців, викладачів та студентів університету, вивчаючим юридичні науки про можливості пошуку інформації з юридичних наук в мережі Інтернет для забезпечення правовою інформацією, підвищення правової культури та правового виховання. В даному покажчику представлені найбільш відомі юридичні (правові) сайти України, але інформація не є вичерпною. Слід пам'ятати, що веб-адреси можуть змінюватися, або перестають існувати. Представлені електронні видання не завжди відповідають друкарським, а деякі з них не мають друкарських аналогів. Крім того, норми права змінюються та доповнюються з урахуванням розвитку правових реформ в країні. Тому робота з редагування, розширення розділів та наповнення їх актуальною інформацією буде продовжуватись.
Покажчик складений станом на грудень 2014 року.
 
Date 2015-07-06T19:52:40Z
2015-07-06T19:52:40Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Правові Internet-ресурси : рекомендаційний вебліографічний покажчик / уклад.: Л.К. Шевердіна, Ю.Ю. Кузнєцова, В.В. Савельєва, відп. ред. О.В. Єпіфанова. - Сєвєродонецьк, 2014. - 23 с.
http://hdl.handle.net/123456789/18
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher СНУ ім.В.Даля