Запис Детальніше

Методичні рекомендації до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Границі та неперервність функцій"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Границі та неперервність функцій"
 
Creator Католик, Ірина Мирославівна
 
Subject вища математика
математичний аналіз
неперервність функцій
границі функцій
числова послідовність
види невизначеностей
 
Description Представлені методичні вказівки є продовженням серії методичних видань, започаткованої на кафедрі вищої математики НТУ "ХПІ" та присвяченої тестуванню студентів з різних розділів курсу математики. Ці методичні вказівки включають тестові завдання з теми "Границі та неперервність функцій", з якої починають знайомство з курсом математичного аналізу студенти першого курсу технічних вишів. Для успішного засвоєння цієї теми вони мають бути ознайомленими з поняттями функції, неперервності функції в точці, границі функції та числової послідовності, а також вміти знаходити область визначення функції, визначати властивості функцій, розкривати різні види невизначеностей при обчисленні границь та класифікувати точки розриву функції. Саме перевірці наявності таких навичок та умінь присвячені запропоновані 20 варіантів тестових завдань, кожний з яких складається з 20 питань.
 
Date 2018-11-16T14:19:04Z
2018-11-16T14:19:04Z
2018
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні рекомендації до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Границі та неперервність функцій" : для викладачів та студ. техн. спец. / уклад. І. М. Католик ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 24 с. – (Тестові завдання з вищої математики).
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38474
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"