Запис Детальніше

Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу
 
Creator Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
 
Subject технологія обліку
оподаткування
готельно-ресторанний комплекс
туризм
 
Description На рівні готелю фахівець з фінансово-економічної безпеки бере участь у реалізації заходів із забезпечення фінансово-економічної безпеки готелю; застосовує техніку та технології із забезпечення фінансово-економічної безпеки; сприяє здійсненню інформаційно-аналітичного та обліково-аналітичного забезпечення щодо оцінки рівня реальних і потенційних загроз фінансово-економічної безпеки підприємства, установи, організації. Обрана на державному рівні програма п'яти пріоритетів, яка задекларувала туризм серед пріоритетів соціально-економічного розвитку, вимагає синхронної адаптації законодавства з питань оподаткування до нових умов.
 
Date 2018-12-05T09:41:23Z
2018-12-05T09:41:23Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Колєсніченко А. С. Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу / А. С. Колєсніченко // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : матеріали Всеукр. наук.-прак. інтернет-конф., 29-30 жовтня 2018 р. – Умань : ВПЦ "Візаві", 2018. – С. 254-255.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38801
orcid.org/0000-0002-5007-9082
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Уманський національний університет садівництва