Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу
|
|
Creator |
Колєсніченко, Анастасія Сергіївна
|
|
Subject |
технологія обліку
оподаткування готельно-ресторанний комплекс туризм |
|
Description |
На рівні готелю фахівець з фінансово-економічної безпеки бере участь у реалізації заходів із забезпечення фінансово-економічної безпеки готелю; застосовує техніку та технології із забезпечення фінансово-економічної безпеки; сприяє здійсненню інформаційно-аналітичного та обліково-аналітичного забезпечення щодо оцінки рівня реальних і потенційних загроз фінансово-економічної безпеки підприємства, установи, організації. Обрана на державному рівні програма п'яти пріоритетів, яка задекларувала туризм серед пріоритетів соціально-економічного розвитку, вимагає синхронної адаптації законодавства з питань оподаткування до нових умов.
|
|
Date |
2018-12-05T09:41:23Z
2018-12-05T09:41:23Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Колєсніченко А. С. Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу / А. С. Колєсніченко // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : матеріали Всеукр. наук.-прак. інтернет-конф., 29-30 жовтня 2018 р. – Умань : ВПЦ "Візаві", 2018. – С. 254-255.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38801 orcid.org/0000-0002-5007-9082 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Уманський національний університет садівництва
|
|