Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО
|
|
Creator |
Брік, Світлана Володимирівна
|
|
Subject |
ресторанне господарство
роздрібна ціна ресторанний бізнес калькулювання |
|
Description |
Ресторанний бізнес за своєю специфікою – це роздрібна торгівля (продаж) продуктами харчування, як купованими, так і стравами власного приготування (кухонною продукцією) з наданням клієнтові можливості споживання на місці продажу.
|
|
Date |
2018-11-19T09:59:44Z
2018-11-19T09:59:44Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Брік С. В. Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО / С. В. Брік // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 156-158.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38490 orcid.org/0000-0002-5411-4885 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Полтавська державна аграрна академія
|
|