Запис Детальніше

Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО
 
Creator Брік, Світлана Володимирівна
 
Subject ресторанне господарство
роздрібна ціна
ресторанний бізнес
калькулювання
 
Description Ресторанний бізнес за своєю специфікою – це роздрібна торгівля (продаж) продуктами харчування, як купованими, так і стравами власного приготування (кухонною продукцією) з наданням клієнтові можливості споживання на місці продажу.
 
Date 2018-11-19T09:59:44Z
2018-11-19T09:59:44Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Брік С. В. Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО / С. В. Брік // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 156-158.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38490
orcid.org/0000-0002-5411-4885
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Полтавська державна аграрна академія