Запис Детальніше

Методичні матеріали щодо виконання практичних занять та контрольних робіт з навчальної дисципліни "Організаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні матеріали щодо виконання практичних занять та контрольних робіт з навчальної дисципліни "Організаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств"
 
Creator Юр'єва, Ірина Анатоліївна
 
Subject економічна безпека
платоспроможність підприємства
фінансова стійкість компанії
служба безпеки підприємства
банкрутство
 
Description Методичні вказівки призначені для розкриття практичних навичок з дисципліни "Економічна безпека підприємств". В сучасній економічній освіті практичний курс з "Економічної безпеки підприємств" є життєво важливим питанням, у першу чергу в методичних вказівках розкривається досвід та поведінка власників підприємств і керівників служб безпеки, керівників підприємства, керуючих. Крім того, узагальнено практичний досвід менеджерів різного рівня, фахівців в області безпеки, управління, економіки і фінансів, обліку, аудиту, контролю та його основі приведені практичні задачі та завдання.
 
Date 2017-01-24T09:54:32Z
2017-01-24T09:54:32Z
2016
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні матеріали щодо виконання практичних занять та контрольних робіт з навчальної дисципліни "Організаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств" : для студ. напряму підготовки 6.030509 "Облік і аудит" / уклад. І. А. Юр'єва ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – 38 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26544
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПІ"