Сенсорний аналіз харчових продуктів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сенсорний аналіз харчових продуктів
|
|
Creator |
Гладкий, Федір Федорович
Тимченко, Валентина Кузьмівна Некрасов, Павло Олександрович Федякіна, Зоя Павлівна Куниця, Катерина Вікторівна Мольченко, Світлана Миколаївна |
|
Subject |
органолептика
харчові продукти якість продуктів органолептичний аналіз сенсорні ознаки продуктів сенсорні здібності споживча оцінка олійножирові продукти |
|
Description |
В посібнику розглянуто теоретичні та психофізіологічні основи науки органолептики, викладено відомості щодо класифікації та характеристики аналітичних, описових і методах шкал і категорій. Відмінною рисою даного посібнику є викладення вимог міжнародних стандартів ISO стосовно сенсорного аналізу, а також вперше оприлюднено галузеві вимоги щодо органолептичної оцінки олійножирової продукції (олій, саломасу, твердих маргаринів і майонезу). Призначено для студентів спеціальності 181 "Харчові технології", аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.
|
|
Date |
2018-11-09T13:59:18Z
2018-11-09T13:59:18Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. підручник / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Технологічний центр, 2018. – 131 с.
978-617-7319-16-9 http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38372 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Технологічний центр
|
|