Запис Детальніше

Сенсорний аналіз харчових продуктів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сенсорний аналіз харчових продуктів
 
Creator Гладкий, Федір Федорович
Тимченко, Валентина Кузьмівна
Некрасов, Павло Олександрович
Федякіна, Зоя Павлівна
Куниця, Катерина Вікторівна
Мольченко, Світлана Миколаївна
 
Subject органолептика
харчові продукти
якість продуктів
органолептичний аналіз
сенсорні ознаки продуктів
сенсорні здібності
споживча оцінка
олійножирові продукти
 
Description В посібнику розглянуто теоретичні та психофізіологічні основи науки органолептики, викладено відомості щодо класифікації та характеристики аналітичних, описових і методах шкал і категорій. Відмінною рисою даного посібнику є викладення вимог міжнародних стандартів ISO стосовно сенсорного аналізу, а також вперше оприлюднено галузеві вимоги щодо органолептичної оцінки олійножирової продукції (олій, саломасу, твердих маргаринів і майонезу). Призначено для студентів спеціальності 181 "Харчові технології", аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.
 
Date 2018-11-09T13:59:18Z
2018-11-09T13:59:18Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. підручник / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Технологічний центр, 2018. – 131 с.
978-617-7319-16-9
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38372
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Технологічний центр