Теоретичні аспекти організації аудиту готельно-ресторанної справи
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні аспекти організації аудиту готельно-ресторанної справи
|
|
Creator |
Мардус, Наталія Юріївна
|
|
Subject |
аудит
внутрішній аудит готельно-ресторанний бізнес аудит підприємств |
|
Date |
2018-11-21T09:34:07Z
2018-11-21T09:34:07Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мардус Н. Ю. Теоретичні аспекти організації аудиту готельно-ресторанної справи / Н. Ю. Мардус // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 319-320.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38569 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Полтавська державна аграрна академія
|
|