Запис Детальніше

Теоретичні аспекти організації аудиту готельно-ресторанної справи

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні аспекти організації аудиту готельно-ресторанної справи
 
Creator Мардус, Наталія Юріївна
 
Subject аудит
внутрішній аудит
готельно-ресторанний бізнес
аудит підприємств
 
Date 2018-11-21T09:34:07Z
2018-11-21T09:34:07Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Мардус Н. Ю. Теоретичні аспекти організації аудиту готельно-ресторанної справи / Н. Ю. Мардус // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 319-320.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38569
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Полтавська державна аграрна академія