Запис Детальніше

Розробка цифрового вимірювача параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка цифрового вимірювача параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі
 
Creator Вовк, Л. О.
Григоренко, Ігор Володимирович
 
Subject режими обробки сировини
високоточні вимірювальні перетворювачі
обчислювальні системи
канали вимірювання
 
Date 2018-12-04T08:30:21Z
2018-12-04T08:30:21Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Вовк Л. О. Розробка цифрового вимірювача параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі / Л. о. Вовк, І. В. Григоренко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 14.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38762
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПІ"