Запис Детальніше

Шляхи підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств
Пути повышения эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий
Ways to improve the efficiency of meat processing enterprises
 
Creator Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
 
Subject ефективність функціонування
сезонність попиту
«компас правильного харчування»
програмне рішення «АВВYY-Управління м’ясокомбінатом для України»
эффективность функционирования
сезонность спроса
«компас правильного питания»
программное решение «АВВYY-Управление мясокомбинатом для Украины»
efficiency
demand seasonality
«the compass to the correct nutrition»
software solution «АВВYY -manage the slaughterhouse for Ukraine»
 
Description В статті розглянуті дієві шляхи підвищення ефективності функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. Детально розглянуто методи зменшення впливу сезонності попиту на м'ясо та м’ясні продукти. Наведені переваги використання м’ясопереробними підприємствами «компасу правильного харчування» та програмного рішення «АВВYY-Управління м’ясокомбінатом для України» на базі продукту «1С:Підприємство 8» з метою підвищення результативності їх діяльності.
В статье рассмотрены действенные пути повышения эффективности функционирования предприятий мясоперерабатывающей отрасли. Подробно рассмотрены методы уменьшения влияния сезонности спроса на мясо и мясные продукты. Приведены преимущества использование мясоперерабатывающими предприятиями «компаса правильного питания» и программного решения «АВВYY-Управление мясокомбинатом для Украины» на базе продукта «1С:Предприятие 8» с целью повышения результативности их деятельности.
The article discussed effective ways of increase of efficiency of functioning of enterprises in the meat industry. Considered in detail methods of reducing the effect of seasonality on the demand for meat and meat products. Given the advantages of the use of the meat processing enterprises of the «compass proper nutrition» and software solutions «АВВYY -Management of meat to Ukraine» on the basis of the product «1C:Enterprise 8» with the aim of increasing the effectiveness of their activities.
 
Date 2016-08-31T07:33:40Z
2016-08-31T07:33:40Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Коляда А. Л. Шляхи підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Причорноморські економічні студії. – 2016. – №5. – С. 114–118.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4955
 
Language uk