Запис Детальніше

Економічне обґрунтування проекту створення ресторану

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Экономическое обоснование проекта создания ресторана
Economic justification of the project of the restaurant
 
Creator Банчуковська, Р.О.
 
Subject ресторан
ресторанний бізнес
ресторан
ресторанный бизнес
restaurant
restaurant business
 
Description Науковий керівник
к.е.н., доцент
Сментина Н.В.
Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу.
Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання:
- розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні
ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження.
 
Date 2016-09-02T11:00:40Z
2016-09-02T11:00:40Z
2016
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
 
Language uk