Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Экономическое обоснование проекта создания ресторана Economic justification of the project of the restaurant |
|
Creator |
Банчуковська, Р.О.
|
|
Subject |
ресторан
ресторанний бізнес ресторан ресторанный бизнес restaurant restaurant business |
|
Description |
Науковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В. Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження. |
|
Date |
2016-09-02T11:00:40Z
2016-09-02T11:00:40Z 2016 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
|
|
Language |
uk
|
|