Економічне обґрунтування проекту створення кафе
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічне обґрунтування проекту створення кафе
Экономическое обоснование проекта создания кафе The economic justification of the project to create a café |
|
Creator |
Мороз, М.О.
|
|
Subject |
ресторанне господарство
кафе бізнес-ідея проект прибутковість ефективність ресторанное хозяйство кафе бизнес-идея проект доходность эффективность food cafe business idea project profitability efficiency |
|
Description |
Керівник: к.е.н., доцент Доброва Наталя Василівна У роботі розглядається загальна концепція створення кафе в Україні: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на громадському ринку харчування в Україні та визначені внутрішні конкурентні переваги кафе. Розраховано витрати на створення та функціонування кафе. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції кафе. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. В работе рассматривается общая концепция создания кафе в Украине: рассмотрены бизнес-идею открытия собственного дела в сфере ресторанного хозяйства; исследуются условия организации и осуществления предпринимательской деятельности в Украине. Проанализирована конкурентная среда на общественном рынке питания в Украине и определены внутренние конкурентные преимущества кафе. Рассчитаны затраты на создание и функционирование кафе. Прогнозируется прибыль от реализации продукции кафе. Проведена оценка экономической эффективности проекта. Проанализированы возможные риски и предложены меры по их минимизации. The general concept of creation services a cafe in Ukraine: the business-idea of establishment of own business in the catering; the terms of organization and course of business are investigated in Ukraine. The competitive environment is analyzed at the market public food market in Ukraine and by internal competitive advantages cafe. Charges are counted on creation and functioning of catering company. Income from the sale of services was forecasted of cafe. The economic efficiency of the project was reviewed. The possible risks were analyzed and measures to minimize them were proposed. |
|
Date |
2016-10-06T10:11:38Z
2016-10-06T10:11:38Z 2016 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5061
|
|
Language |
uk
|
|