Повышение международной конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности (на примере ЗАО «KVINT».)
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Повышение международной конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности (на примере ЗАО «KVINT».)
Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «KVINT».) International competitiveness of food industry (on the example of JSC "KVINT".) |
|
Creator |
Колисниченко, А.О.
|
|
Subject |
международная конкурентоспособность
пищевая промышленность конкурентоспособность міжнародна конкурентоспроможність харчова промисловість конкурентоспроможність international competitiveness food industry competitiveness |
|
Description |
Научный руководитель д.э.н., профессор Козак Ю.Г. Целью данной дипломной работы является разработка мероприятий по повышению конкурентоспособности на примере ЗАО «KVINT» и обоснование их экономической эффективности. Метою даної дипломної роботи є розробка заходів по підвищенню конкурентоспроможності на прикладі ЗАТ «KVINT» та обґрунтування їх економічної ефективності. The aim of this thesis is the development of measures to increase competitiveness on the example of JSC "KVINT" and justification of their economic efficiency. |
|
Date |
2016-11-01T09:31:21Z
2016-11-01T09:31:21Z 2016 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264
|
|