Запис Детальніше

Формування спеціалізованих кластерів для економічного зростання економіки в Одеській області

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування спеціалізованих кластерів для економічного зростання економіки в Одеській області
Формирование специализированных кластеров для экономического роста экономики в Одесской области
The formation of specialized clusters for economic growth of the economy in Odessa region
 
Creator Балджи, М.Д.
Балджи, М.Д.
Baldghi, M.
 
Subject підприємництво
економіка
управління
державне регулювання
предпринимательство
экономика
управление
государственное регулирование
entrepreneurship
economics
management
state regulation
 
Description У збірнику подано матеріали за такими напрямами: стан та розвиток малих і середніх підприємств в Україні як основи підприємництва; проблеми нормативноправового забезпечення функціонування малого і середнього підприємництва у сучасних умовах економіки України та можливі шляхи їх вирішення; практика використання регуляції і дерегуляції розвитку малого і середнього підприємництва в Україні і на регіональному рівні; особливості та недоліки системи оподаткування малих і середніх підприємств України в сучасних умовах: проблеми та шляхи їх вирішення; кластери в країні як механізм швидкого економічного розвитку, життєздатності на внутрішніх та зовнішніх ринках; розвиток методичної бази обліку і внутрішнього контролю на підприємствах малого і середнього бізнесу; проблеми та перешкоди розвитку суб’єктів малого і середнього підприємництва на регіональному рівні і шляхи їх усунення.
В сборнике представлены материалы по следующим направлениям: состояние и развитие малых и средних предприятий в Украине как основы предпринимательства; проблемы нормативно-правового обеспечения функционирования малого и среднего предпринимательства в современных условиях экономики Украины и возможные пути их решения; практика использования регуляции и дерегуляции развития малого и среднего предпринимательства в Украине и на региональном уровне; особенности и недостатки системы налогообложения малых и средних предприятий Украины в современных условиях: проблемы и пути их решения; кластеры в стране как механизм быстрого экономического развития, жизнеспособности на внутренних и внешних рынках; развитие методической базы учета и внутреннего контроля на предприятиях малого и среднего бизнеса; проблемы и препятствия развития субъектов малого и среднего предпринимательства на региональном уровне и пути их устранения.
The collection contains the materials in the following areas: state and development of small and medium enterprises in Ukraine as the basis of business; problems normatyvnopravovoho the functioning of small and medium enterprises in modern conditions of Ukraine's economy and possible solutions; practice of regulation and deregulation of small and medium business in Ukraine and regional level; features and shortcomings of the tax system small and medium enterprises Ukraine in modern conditions: problems and solutions; clusters in the country as a mechanism for rapid economic development and sustainability in domestic and foreign markets; development of methodological basis of accounting and internal control for small and medium businesses; problems and barriers to the development of small and medium enterprises at the regional level and ways to address them.
 
Date 2017-01-31T12:32:54Z
2017-01-31T12:32:54Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Балджи М. Д. Формування спеціалізованих кластерів для економічного зростання економіки в Одеській області / М. Д. Балджи // Проблеми та перспективи розвитку малого і середнього підприємництва в Україні: економічний, правовий та управлінський аспекти: зб. матер. наук.-практ. круглого столу (16 грудня 2016 р.). – Запоріжжя: КПУ, 2016. – С. 103-106.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5589
 
Language uk
 
Publisher КПУ