Запис Детальніше

Товарознавча експертиза здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Товарознавча експертиза здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів
Товароведческая экспертиза сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов
Expertise: commodity butter bakery products of frozen semi-finished products
 
Creator Демченко, В.А.
 
Subject хлібобулочні вироби
заморожені напівфабрикати
здоба
товарознавча експертиза
хлебобулочные изделия
замороженные полуфабрикаты
сдоба
товароведческая экспертиза
bakery products
frozen foods
baking
merchandising expertise
 
Description Керівник канд. техн. наук, доцент Кунділовська Т. А.
Метою дослідження є експертне оцінювання споживних властивостей здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів і обґрунтування конкурентних переваг при їх просуванні на ринку. Для досягнення мети роботи необхідно вирішити такі завдання: визначити особливості класифікації та асортименту здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; дослідити теоретичні та практичні засади формування ринку здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; проаналізувати вимоги нормативної документації до якості здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; обґрунтувати порядок проведення експертизи здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; провести порівняльний аналіз маркування досліджуваних зразків здобних хлібобулочних виробів; провести порівняльний органолептичний, фізико-хімічний та мікробіологічний аналіз здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів з виробами, виготовленими традиційним методом; обґрунтувати переваги споживних властивостей здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за допомогою складання матриці SWOT-аналізу.
Целью исследования является экспертная оценка потребительских свойств сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов и обоснования конкурентных преимуществ при их продвижении на рынке. Для достижения цели работы необходимо решить следующие задачи: определить особенности классификации и ассортимента сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; исследовать теоретические и практические основы формирования рынка сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; проанализировать требования нормативной документации к качеству сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; обосновать порядок проведения экспертизы сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; провести сравнительный анализ маркировки исследуемых образцов сдобных хлебобулочных изделий; провести сравнительный органолептический, физико-химический и микробиологический анализ сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов с изделиями, изготовленными традиционным методом; обосновать преимущества потребительских свойств сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов с помощью составления матрицы SWOT-анализа.
The aim of the study is expert evaluation of consumer properties of sweet bakery products of frozen semi-finished products and the substantiation of competitive advantages in their market. To achieve the goal, you must decide the following tasks: to define the features of the classification and of the range of sweet bakery products of frozen semi-finished products; explore the theoretical and practical foundations of the formation of the butter market bakery products of frozen semi-finished products; to perform the requirements of normative documents to quality of sweet bakery products of frozen semi-finished products; to justify the order of examination of sweet bakery products of frozen semi-finished products; carry out a comparative analysis of marking samples rich bakery products; to conduct a comparative organoleptic, physico-chemical and microbiological analysis of butter bakery products of frozen semi-finished products made by traditional method; to justify the benefits of consumer properties of sweet bakery products of frozen semi-finished products with the help of the matrix of the SWOT analysis.
 
Date 2017-03-16T13:26:38Z
2017-03-16T13:26:38Z
2016
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5643
 
Language uk