Запис Детальніше

Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні
Особенности развития этнических ресторанов в Одесском регионе
Features of ethnic restaurants development in the Odessa region
 
Creator Галасюк, С.С.
Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
 
Subject етнічний ресторан
ресторан національної кухні
концептуальний ресторан
тематичний ресторан
заклади ресторанного господарства
этнический ресторан
ресторан национальной кухни
концептуальный ресторан
тематический ресторан
заведения ресторанного хозяйства
ethnic restaurant
restaurant of the ethnic cuisine
conceptual restaurant
thematic restaurant
enterprises of restaurant economy
 
Description Розглянуто поділ концептуальних ресторанів на два види – тематичні та етнічні (ресторани національної кухні). Виявлено специфіку діяльності етнічних ресторанів. Встановлено, що в Одеському регіоні частка етнічних ресторанів складає 17% від їх загальної кількості. Проаналізовано структуру ресторанів з національною кухнею. Зроблено висновок, що лідерами серед етнічних ресторанів є італійські, японські на українські заклади. Підкреслено значення етнічних ресторанів для розвитку туризму.
Рассмотрено деление концептуальных ресторанов на два вида – тематические и этнические (рестораны национальной кухни). Выявлена специфика этнических ресторанов. Установлено, что в Одесском регионе доля этнических ресторанов составляет 17% от их общего количества. Проанализирована структура ресторанов с национальной кухней. Сделан вывод, что лидерами среди этнических ресторанов являются итальянские, японские и украинские заведения. Подчеркнуто значение этнических ресторанов для развития туризма.
Division of conceptual restaurants into two groups – thematic and ethnic is considered (restaurants of the ethnic cuisine). Specifics of ethnic restaurants are revealed. It is established that in the Odessa region the share of ethnic restaurants makes 17% of their total. The structure of restaurants with the ethnic cuisine is analysed. The conclusion is drawn that leaders among ethnic restaurants are the Italian, Japanese and Ukrainian enterprises. Value of ethnic restaurants for tourism development is emphasized.
 
Date 2017-05-15T07:43:40Z
2017-05-15T07:43:40Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Галасюк С. С. Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні / С. С. Галасюк // Перспективи розвитку галузей економіки з урахуванням сучасних євро інтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (21-22.04.2017 р.). – Дніпро: Перспектива, 2017. – С. 57-60.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5775
 
Language uk
 
Publisher Перспектива