Запис Детальніше

Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)
Особенности учета и контроля деятельности предприятий ресторанного хозяйства (на примере ФЛП Непотенко З.Л.)
Features of the accounting and control of the activities of enterprises of restaurant industry (for example, IE Nepotenko Z.L.)
 
Creator Руденко, О.А.
 
Subject облік
контроль
підприємство
ресторанне господарство
учет
контроль
предприятие
ресторанное хозяйство
accounting
control
enterprise
restaurant economy
 
Description Мета написання дипломної роботи полягає у визначенні особливостей як теоретичних, так і практичних аспектів обліку та контролю, у сфері ресторанного господарства в умовах розвитку галузі.
Цель написания дипломной работы заключается в определении особенностей как теоретических, так и практических аспектов учета и контроля в сфере ресторанного хозяйства в условиях развития отрасли.
The purpose of writing the thesis is to determine the features of both theoretical and practical aspects of accounting and control in the sphere of restaurant industry in the development of the industry.
 
Date 2017-07-10T10:14:49Z
2017-07-10T10:14:49Z
2016
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
 
Language uk