Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)
Особенности учета и контроля деятельности предприятий ресторанного хозяйства (на примере ФЛП Непотенко З.Л.) Features of the accounting and control of the activities of enterprises of restaurant industry (for example, IE Nepotenko Z.L.) |
|
Creator |
Руденко, О.А.
|
|
Subject |
облік
контроль підприємство ресторанне господарство учет контроль предприятие ресторанное хозяйство accounting control enterprise restaurant economy |
|
Description |
Мета написання дипломної роботи полягає у визначенні особливостей як теоретичних, так і практичних аспектів обліку та контролю, у сфері ресторанного господарства в умовах розвитку галузі.
Цель написания дипломной работы заключается в определении особенностей как теоретических, так и практических аспектов учета и контроля в сфере ресторанного хозяйства в условиях развития отрасли. The purpose of writing the thesis is to determine the features of both theoretical and practical aspects of accounting and control in the sphere of restaurant industry in the development of the industry. |
|
Date |
2017-07-10T10:14:49Z
2017-07-10T10:14:49Z 2016 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
|
|
Language |
uk
|
|